STATUS STYLE

Якщо вас цікавить якісний одяг

Прекрасні дами дуже трепетно ставляться до свого гардеробу. Вони хочуть придбати для себе щось якісне, красиве та дуже зручне. Ось чому у шафі з'являються різні види штанів. Одягти останні можна на ділову зустріч, на будь-яку вечірку.

Відмінні варіанти з екошкіри

Для виготовлення жіночих штанів можуть використовуватись різні матеріали. Останнім часом все більш популярним варіантом стає екошкіра. Це чудова альтернатива шкірі.

 

Пошиті з екошкіри штани для жінок допомагають створювати непогані образи. Цей різновид тканини створюється з бавовни, проте використовується і поліуретанова плівка.

Досвідчені дизайнери дуже постаралися, щоб знайти таку тканину, яка в плані якості дуже близька до натуральної шкіри. У режимі онлайн будь-яка прекрасна дама зможе замовити штани, пошиті з такої тканини. Однак та інші елементи гардеробу представлені! Є спідниці та куртки, шорти та сукні. До списку обов'язково варто додати топи, корсети.

Під час пошиття штанів майстри використовували стрейчеву, щільну екошкіру. У чому переваги цього матеріалу? Він добре тягнеться, а ще зовсім не тріскається! Не слід забувати і про наявність замшевої підкладки.

Серед «плюсів» варто виділити і високу стійкість до носіння. Готовий одяг не втрачає свого початкового кольору. Штани, пошиті з якісного екошкіри, можна одягти хоч влітку, хоч взимку.

За бажанням вдасться замовити жіночі моделі, оснащені утеплювачем усередині. Відмінний варіант, якщо на вулиці суттєво похолоднішало.

Є в асортименті і літні варіанти, які не мають утеплювача. Це чудове придбання для теплого сезону. Повірте, у таких штанах ви не зазнаєте дискомфорту, зможете в них ходити хоч цілий день.

Жіночі куртки з екошкіри теж популярні

Що є трендом зими? Правильно, модні куртки для чудових дам! Є стильні моделі з хутром (пропонуються в кількох кольорах) та гарним декором, а є аналоги, пошиті з екошкіри та мають утеплювач.

Варіанти, основою яких є якісна екошкіра, дуже комфортні. Для багатьох модниць вони стали просто незамінними. Як доповнення підходять блузи та світшоти, штани та сукні.

Радимо чудовим жінкам витратити гроші на якісні зимові куртки від виробника з України. Після того, як хоча б раз одягнете модель, пошиту з екошкіри, вже не зможете повернутися до старого верхнього одягу, який одразу здасться дуже незручним.

У високій якості придбаної продукції можна навіть не сумніватися.