STATUS STYLE

Де замовити створення ландшафтного дизайну у Запоріжжі?

Елітний ландшафтний дизайн від La Rossa– ціле мистецтво з перетворення зовнішнього вигляду саду чи іншої території за допомогою природних елементів. Вони грають основну роль у процесі. Кожна ландшафтна конструкція – продовження житлової території, що поєднує в собі:

Відомі дизайнери описують результат як «якийсь сплав саду та будинки в одне ціле».

Ландшафтний дизайн є унікальним. Кожна робота має свої особливості, вона залишається завжди неповторною. Еклектичність та різноманітність, часом, приємно вражають. Певного стилю виконання сучасні дизайнери не дотримуються. Вони давно навчилися поєднувати найкращі риси різних напрямів у своїх роботах. Всі фрагменти виглядають:

  1. Гармонійно.
  2. Стильно.
  3. Модно.
  4. Добротно.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ЛАНДШАФТНИЙ ДИЗАЙН – ЩО ЦЕ?

Індивідуальний ландшафтний дизайн – послуга, яка має попит у людей. Якась гармонія дизайну навколишнього середовища, що підбирається щоразу з урахуванням особливостей конкретної обстановки та побажань замовника. Авторські композиції на будь-який смак – завдання, з яким впорається лише досвідчений майстер, якого можна знайти ось тут. Він вивчить особливості відповідної галузі, побажання клієнта, бюджет, а потім запропонує відповідні вимоги рішення. Таких більше ніхто не матиме. Індивідуальність – спосіб виділитися з натовпу, зробити те щоб сад чи дворик відклалися у пам'яті на роки.

ЕЛІТНИЙ ЛАНДШАФТНИЙ ДИЗАЙН – Витонченість, унікальність і різноманітність

Елітний ландшафтний дизайн має різні варіанти виконання. Якщо точніше – тенденцій уявлення, оскільки єдиного стилю дизайнери намагаються не дотримуватися, поєднуючи результати ноти наявних напрямів. Ви можете насолодитися:

  1. Китайський сад. Це – найдавніше мистецтво в галузі ландшафтного дизайну. В основу закладено садівництво. Розмір виділеної ділянки не відіграє жодної ролі. Головне – верховенство гармонії, а також рівноваги двох початків: інь та ян. Класичні зразки - паркові зони у Пекіні (Бейхай) та Сучжоу.
  2. Японської стилістикою. Ви зможете не просто прогулюватися такою територією, а споглядати і філософствувати. Домінуючими рисами вважають мініатюрність та символізм. Шедеврами цього напряму називають парки Кенроку-ен у Канадзаві, Кайраку-Ен у Міто та Кораку-ен в Окаямі.
  3. Англійським садом. Переважають кольорові композиції з кількох ярусів, чагарники та дерева. Використовуються звивисті доріжки, виготовлені з гравію або невеликих камінців, водоймища з піщаним узбережжям. Дизайнери чергують в англійських садках пагорби та плоскі поверхні.
  4. Французькою стилістикою. Приклади – казкові твори у замках Версаль та Шантійї. При опрацюванні зовнішнього вигляду використовується ретельно продумане геометричне планування, килимові квітники, широкі алеї та різноманітність фарб. Часто зустрічаються топіари та лабіринти з рослин. Задіяні посадки – переважно вічнозелені кущі, які легко стригти. Центри композицій із квітів прикрашаються фонтанами, вазонами із мармуру, скульптурними творами.
  5. Італійськими садами. Зразки для наслідування – території вілли Д'Есте, Делла Ландріана. Якесь сучасне виконання французького стилю. Елітний ландшафтний дизайн італійського саду включає істину: сад – це теж будинок. Вся територія ділиться на геометричні ділянки різноманітними дорогами, живі перегородки застосовуються для розмежування на зони. В обов'язковому порядку виявляються патіо та скульптурні твори. Топіари виконують у геометричних формах. Наприклад, пірамідками, кубами та кулями.

І це ще далеко не все, що може запропонувати запорізька студія ландшафтного дизайну «La Rossa» .