WoodSystems є провідною меблевою компанією, яка відома своїми інноваційними технологіями та високоякісними меблями. Однак, крім успішного бізнесу, вона активно займається навчанням студентів коледжів та університетів. Компанія вважає, що майбутнє меблевої галузі залежить від кваліфікованих та креативних фахівців, які будуть знаходити інноваційні рішення та застосовувати їх у своїй роботі. 

WOODsystems проводить лекцій та семінарів для студентів на різні тематики, щоб допомогти їм зрозуміти різні аспекти меблевої галузі та розвинути свої навички та знання.

63f3774559dfb.jpg

На лекціях студенти можуть ознайомитись з різноманітними матеріалами, з яких можуть бути виготовлені меблі, та дізнатись, які з них є найбільш популярними та ефективними. Спеціалісти компанії діляться своїми знаннями та досвідом у створенні вишуканих та стильних меблів, які задовольняють потреби сучасних споживачів.

Також WOODsystems надає можливість студентам стажуватись у їхніх виробничих підрозділах, де вони можуть дізнатись більше про професію та практично відточувати свої навички. 

Крім того, студенти мають можливість побачити своїми очима, як працює виробництво. Компанія організовує екскурсії по своєму хабі WOODsystems, де гості можуть побачити виробничий процес в дії, відвідати їхню лабораторію, поспілкуватися з працівниками компанії та задати питання про процеси та методи роботи.

63f37809f100d.jpg

Лекції також проходять і для практикуючих дизайнерів та фахівців меблевої галузі. Ці заходи допомагають професіоналам оновити свої знання та ознайомитися з новими технологіями та тенденціями у світі меблів.

Також один зі співвласників компанії WoodSystems Олег Крючков, не тільки передає свої знання у меблевій галузі, але також проводить лекції по бізнес-напрямкам, що стосуються власного бізнесу та підприємництва.

63f3783208300.jpg

Олег Крючков надає студентам конкретні поради, які допоможуть їм стати успішними у своїй кар'єрі. Він розповідає про те, які помилки можуть зробити початківці та як їх уникнути. Також надає цінні поради щодо ведення бізнесу, такі як фінансове планування, маркетинг та управління персоналом, розробка бізнес-стратегії та взаємодія з клієнтами.

Усі ці лекції та семінари допомагають студентам, молодим спеціалістам та практикуючим фахівцям  розуміти не тільки технічні аспекти створення меблів, але й управління бізнесом, що допомагає розвивати їхні кар'єри.