Швидка доставка продуктів по Україні від fozzyshop.ua

У сучасному світі багато хто стикається з проблемою нестачі часу. Замість того щоб проводити час з родиною або навчатись чогось новому, люди вимушені їхати до магазинів у пошуку продуктів для вечері, до свята або робити велику закупку на тиждень. У маленьких містах зазвичай немає великого магазину, де можна було б купувати все необхідне одразу.

642aa82747811.png

Дозвольте попіклуватися про покупки сервісу доставки від FOZZY!

Доставка продуктів з інтернет-магазину FOZZY SHOP — це саме те, що дозволить вам займатись справами, не відволікаючись на побутові потреби.

fozzyshop.ua — це простір вигідної закупівлі продуктів із доставкою по Україні. Замовляйте все необхідне у декілька кліків в одному місті. У FOZZY ви зможете заощадити до 20%, роблячи дрібнооптові покупки як для себе, так і для батьків, які мешкають в іншому регіоні України. 

А ще в інтернет-магазині можна отримати безкоштовну доставку, сплачуючи лише за продукти!

Для цього необхідно всього лише зібрати у кошик продукти на мінімальну суму від 250 гривень.

Вага замовлення для безкоштовної доставки не має перевищувати 15 кілограмів. Якщо замовлення має більшу вагу, вартість доставки розраховується згідно з тарифом оператора.

Сплатити за замовлення можна банківською карткою на сайті під час оформлення замовлення. 

Доставка по Україні відбувається за допомогою поштового сервісу доставки «Нова Пошта».

Через неможливість надати спеціальні умови для зберігання продуктів у процесі транспортування,  FOZZY не надсилає поштовими сервісами продукти, які швидко псуються: м’ясо, рибу, молочну продукцію, овочі, фрукти та хліб.

Будь ласка, при отриманні товарів уважно перевіряйте вміст посилки на кількість одиниць замовленої продукції та сліди розриву пакування. Кожна посилка страхується на суму замовлення перед відправкою.

Від минулого року мережа гіпермаркетів FOZZY продовжує підтримувати військовослужбовців та волонтерські організації, запровадивши партнерську програму підтримки.

Участь у програмі дозволяє отримувати оптову знижку для купівлі будь-яких товарів навіть від 1 одиниці. Для того щоб отримати знижку, необхідно встановити мобільний додаток FOZZY та підійти на інфо-центр гіпермаркету у вашому місті для надання заявки, яку зафіксують спеціалісти.

Обов’язково візьміть з собою документи, які підтвердять рід діяльності (військовий квиток, довідка про призив на службу, наказ про зарахування до військової частини тощо). Також ви можете надати потрібну інформацію через розділ «Напишіть нам» у мобільному додатку.

642aa8368c882.jpg

Отримуйте спеціальні умови протягом 5-ти робочих днів та скануйте додаток на касі у гіпермаркеті.

FOZZY робить шопінг доступним для всіх. У нас дешево, переконайся!