У мешканців різних міст виникають проблеми із зубами. Біль не потрібно терпіти, необхідно зробити все, щоб швидше його позбутися.

Звернення до стоматології, яка має позитивні відгуки, стане найкращим рішенням. У місті Стрий вибирайте "Роял Дент", офіційний сайт - https://royaldent-stryi.com/. Там кожному, хто звернувся за допомогою, гарантують:

  • комфорт (приємне лікування без болю)
  • максимальна безпека (застосовуються сучасні технології, надійне обладнання)
  • великий досвід (на роботу взято вузькопрофільні фахівці з різних галузей стоматології)

Які стоматологічні послуги пропонуються?

Досвідчені спеціалісти пропонують клієнтам «Роял Дент» різні послуги. Затребувана сімейна/загальна стоматологія. Вам допоможуть лікування захворювань ясен або кореневих каналів. Пломбується будь-який зуб, який болить та завдає клієнту дискомфорту.

Затребуваною стала й естетична стоматологія. Фахівці вибілять зуби або встановлять вініри. Експертам під силу виконати художню реставрацію.

Протезування передбачає встановлення мостів чи коронок. Можете вибрати для себе незнімні/знімні протези.

Звертаємося за допомогою до досвідченого ортодонта

Клієнтам «Роял Дент» може допомогти досвідчений ортодонт стрий. Фахівець знає, як гарна посмішка сприяє нам людям, допомагає будувати кар'єру та особисте життя.

Ортодонтія є одним із стоматологічних напрямків. Йдеться про виправлення прикусу, наприклад, а також про виправлення такої проблеми, як надмірна скрученість зубів.

Експерт у своїй справі здатний позбавити клієнтів комплексів з приводу посмішки. Також фахівець покращує пропорції профілю обличчя.

При вирівнюванні зубів жителі міста Стрий думають і про естетику, і здоров'я. Спеціальне лікування допомагає позбавитися різних проблем, наприклад, рецесія ясен (або пародонтит) або головний біль, розхитування зубів. Правильно виконана робота професіоналом у своїй справі допоможе позбавитися м'язових/суглобових болів, тріщин в емалі. Ви забудете про захворювання шлунково-кишкового тракту та про стертість зубної емалі.

Лікування у дослідного ортодонта починається з його консультації. Після цього виконуються обстеження. Потім фахівець скаже, який метод лікування у вашому випадку буде оптимальним (багато залежить від складності ситуації, що склалася).

Можливе використання ортодонтичних кап. Це спеціальні знімні конструкції, їх основа – м'які матеріали, що не викликають алергічних реакцій.