Коли передбачено виконання висотних робіт, без необхідного та безпечного обладнання обійтися не можна. Інакше б це суперечило технологічному процесу. Тому інтернет-магазин Стремянка готовий запропонувати усе необхідне для будівельних компаній та пересічних громадян.

Про компанію

Вона пропонує різні види висотного та будівельного обладнання. Зокрема до переліку пропозицій увійшли лестніци, стремянки, підмостки та інші аналогічні вироби. Причому багато з вказаних товарів належить провідним європейським виробникам з дотриманням нині діючих стандартів.

Разом з металевими та алюмінієвими конструкціями є і дерев’яні їх аналоги. Насамперед вони незамінні під час проведення електромонтажних робіт оскільки не проводять електричний струм. Окрім того вага є оптимальною.

На що звернути увагу при виборі

Є декілька основних чинників. Перш за все це матеріал, з якого зроблено вироб. І тут можливі варіанти в залежності від типу робіт, які будуть виконуватись.

Наступний важний момент – максимальна висота. Адже вона може відрізнятися в залежності від конструкції виробу та матеріалу, з якого він зроблений. Обираючи висоту варто також порахувати і кількість сходинок.

Ще один параметр – кількість секцій. Оптимальна кількість -3. Тоді конструкція сама по собі є стійкою та надійною.

На сам кінець це вартість. Вона відрізняється в залежності від виробника та моделі. Проте компанія пропонує варіанти на різні цінові категорії та в залежності від типу робіт які планується виконувати одноразово чи регулярно.

Порядок здійснення замовлення

Після того як потреби визначено треба ознайомитись з каталогом. У ньому існують різні режими пошуку. Наприклад, можна зробити свій вибір серед найпопулярніших товарів. Але це ще не все.

По значної кількості позицій діють знижки. І це є вагомою підставою для економії. Особливо, якщо купляється декілька одиниць. Якщо ж є запитання або будь-які сумніви, на допомогу завжди прийдуть консультанти компанії.

За придбані товари можна розрахуватися зручним способом. Наприклад, підійде банківська карта. Також можна передати готівку кур’єру під час отримання замовлення. Для юридичних осіб існує банківський переказ.

Передбачено доставку виробів у будь-який куточок країни. Також можливе повернення товару у випадку виявлення недоліків або з інших вагомих причин. Деталі цієї процедури узгоджуються завчасно с фахівцями компанії.