Матеріали для манікюру - це один з найважливіших компонентів в роботі нейл-майстра. Якісні матеріали забезпечують не тільки гарний зовнішній вигляд, але й довговічність манікюру. Однак, не завжди легко знайти надійного постачальника з оптимальними цінами. Сьогодні я розповім про власний досвід пошуку постачальників для свого інтернет-магазину товарів для манікюру. Свій невеликий бізнес я започаткувала через соцмережі декілька років тому і одразу зіштовхнулась з проблемою пошуку постачальника у Харкові. 

Пошук постачальника: ціна питання

У зв'язку з браком часу на відвідування магазину офлайн, я почала шукати постачальників в інтернеті. Однак, замовляти товари у відомих магазинах, виявилося дуже дорого, адже популярні сайти не можуть похизуватись вигідними цінами, новачки - якістю. В пошуках поцінної та якісної продукції мені довелось протестувала чимало товарів від різних постачальників, але не могла знайти універсального варіанту. 

Я розуміла, що чим дешевше куплю матеріали, тим більше зароблю, але якість завжди має бути на висоті. Так почався мій тривалий шлях. Зрештою,  відкрила для себе Grace Shop, який пропонував все необхідне для манікюру: лаки, гель-лаки, акрилові системи, пилки, щипчики і багато іншого. Ціни та якість мене більш ніж влаштовували,  тому близько року була постійною клієнткою.

Переїзд та відновлення бізнесу

У лютому почалась війна і як частина моїх колег, змушена була покинути місто. З Харкова я попрямувала до Німеччини. Всі товари, звісно, залишились вдома. Були думки забрати залишки та починати з них, але доступу до квартири не мала. Зрештою, прийняла рішення відновлювати свою роботу в Німеччині, залишалось знайти місце де можна купити продукцію. Перш за все я зіткнулася з проблемою дорогих витратних матеріалів для манікюру. Місцеві магазини не були конкурентоспроможними за цінами і якістю.

Промоніторивши різноманітні майданчики, я прийняла рішення шукати українського постачальника. Одразу ж вирішила звернутися до Grace Shop, у якого вже замовляла в Україні. Я зв'язалася з менеджерами, вони проконсультували мене та допомогли зробити замовлення з міжнародною доставкою. Якість продукції зовсім не змінилась, залишившись на найвищому рівні, як і раніше. Єдине про що я турбувалась - це тривалість доставки, але замовлення приходило протягом 7-10 днів, тому переживання були зайві.

Відновлення бізнесу

Я відновила свій бізнес і з часом стало помітно, що мої послуги в Німеччині стали більш затребувані. Це завдяки конкурентній вартості та великій кількості українських майстрів у Німеччині. Ба більше, замовляючи з України, я заощаджувала на митах і доставці, що також давало мені змогу пропонувати доступніші ціни своїм клієнтам.

На моє прохання постачальник вказував вартість посилки нижчу фактичної. Таким чином я уникала додаткових витрат на митниці. Всі мої замовлення прибували в цілісності та ідеальному стані. Це мій досвід пошуку постачальника в Україні, який був нелегким, але успішним.