Надійна охорона квартири – це можливість захистити власне майно від зловмисників, запобігти крадіжці цінних речей. Але для отримання комплексних послуг слід уважно ознайомитися з пропозиціями від різних охоронних компаній. Вибір фірми, що надає гарантію захисту вашого майна – складний процес, в якому слід зважити всі «за» та «проти».

Охоронне агентство «Viking Lux» – це професіонали з великої літери, які мають все необхідне для охорони квартир у місті та за його межами: спеціальні системи та пристрої, досвідчена команда спеціалістів. В результаті вдасться підібрати найкращий варіант охорони.

Як охороняються квартири у місті?

Якщо потрібна якісна охорона квартири, розташованої в межах міста, необхідно звернути увагу на можливість встановити сигналізацію. Така охоронна система здатна забезпечити захист всього нерухомого майна, незалежно від дня тижня та доби.

Охоронні компанії надають різні види сигналізацій, серед яких найбільш популярними вважаються такі варіанти:

  • Сигналізація, яка автоматично спрацьовує під час затоплення, задимлення або пожежі в оселі.
  • Система відеоспостереження із певною кількістю камер.
  • Система управління доступом, яка автоматично реагує на будь-які спроби відчинити дверний замок для незаконного проникнення в квартиру.

При цьому вибрана сигналізація може бути кількох типів – автономна чи пультова. У першому випадку при активації сигнального пристрою власник квартир моментально отримує відповідне оповіщення, яке надходить йому на смартфон, планшет. У другому випадку оповіщення приходить на пульт охоронної компанії, яка відповідає за безпеку та захист всього майна свого клієнта (додатково таке сповіщення також може надходити й на смартфон власника квартири).

Охорона квартир: що потрібно знати при виборі компанії?

Перш ніж довірити власну квартиру певному охоронному агентству, необхідно вивчити інформацію про цю компанію, отримуючи відповіді на наступний перелік питань:

  1. Який досвід у спеціалістів, які займаються встановленням, обслуговуванням сигналізацій та інших систем охорони?
  2. Хто входить до команди професіоналів?
  3. Які системи та пристрої застосовуються для надійної охорони квартири?

Адже повноцінна охорона квартир у місті складається з конкретного набору інструментів, під якими прийнято розглядати не тільки системи, що використовуються, а й також спеціалістів, які беруть участь у захисті нерухомого майна.

Перед встановленням сучасних охоронних систем доцільно уважно вивчити розташування всіх кімнат, створюючи план квартири. Це допоможе визначити найбільш підходящі зони, де потрібно зробити установку камер та різних датчиків.

Не зайвим буде «попередити» зловмисників про те, що квартира знаходиться під охороною за допомогою відповідної наклейки. Як показує практика, наявність подібних позначок зменшує шанси на те, що зловмисники спробують зламати двері або проникнути через вікно.