Мешканці різних міст України думають про те, як пережити холодну пору року (дощова осінь, зима, рання весна). І часто воліють витрачати гроші на піч камін. Йдеться про якісну, сучасну продукцію. Повірте, вона добре впишеться в інтер'єр будь-якого приватного будинку, квартири. Відмінний «помічник», коли настають холоди.

Чи впевнені на 100%, що хочете витратити гроші на такий товар? Хочете, щоб він стояв у вас удома? Тоді радимо придивитися саме до камінів Tulikivi (Фінляндія). Вивчіть усі товарні групи, а потім зробіть свій вибір.

Що це за компанія? Йдеться про виробника печей-камінів, які можуть похвалитися чудовою функціональністю. Під час розробки було враховано міжнародні стандарти, клієнтські вимоги. Повірте, таке придбання коштує витрачених на нього грошей.

Особливості печі-каміна, що купується

Конструкційна основа такого товару – талькомагнезит. Так називають справді унікальний камінь, здатний акумулювати тепло, яке потім довго віддає у довкілля.

Досвідчені фахівці, конструктори компанії-виробника пропонують покупцям каміни «Туліківі», що відрізняються функціоналом, виконанням. Вартість товару визначається функціями, що на нього покладено.

Ніхто не заважає вам придбати в кухню чудову піч-камін, оснащену духовкою. Альтернативний варіант - це встановлення у вітальні ефектного каміна з облицюванням.

Найкращі печі-каміни на планеті вже роками створюються на заводах Туліківі. Переконатися в цьому зможе кожен бажаючий, достатньо ознайомитися з асортиментом на сайті tulikivi.com.ua. Ви точно приємно здивуєтеся, а потім захочете витратити гроші на один із представлених варіантів!

Зробимо вибір на користь піч-каміна тривалого горіння

Якісні каміни тривалого горіння користуються чималим попитом серед українських покупців. Опалювальна піч тривалого горіння стане справді чудовим придбанням! Викладається «помічник» із матеріалу, здатного акумулювати тепло.

Як довго така піч-камін зможе обігрівати ваше житло? Відповісти це питання можна, якщо знаєте, який матеріал був використаний, яка маса. Талькомагнезит – ось варіант із найкращою теплоємністю! Він виділяється більшою питомою вагою, тому утримує набагато більше енергії, ніж цегла. За рахунок відмінної теплопровідності швидко забирається практично все тепло з диму.

Якщо ви живете у приватному будинку, піч-камін тривалого горіння на дровах стане чудовим придбанням!