Догляд за власним тілом є важливим для кожної жінки. Саме у цьому випадку рекомендуется лазерна епіляція. Ця процедура є важливою, бо вона дозволяє виглядати привабливо та охайно. Лазерна епіляція Львів проводиться саме професіоналами, тому результат процедури буде відповідати бажанням та надії жінки. Є можливість провести епіляцію пахви та глибокого бікіні, причому для проведення процедури використовується сучасне обладнання. Таким чином, на тілі жінки більше не буде небажаного волосся, а це дозволяє почуватись себе впевнено.

Переваги процедури

Зазвичай характерні наступні переваги для лазерної епіляції:

    • Ефективність. Спочатку 2-3 тижні волосся буде рости. Організму потрібен певний час, щоб волосяний фолікул перестав функціонувати, випав. Під час проходження курсу волосини можуть підростати, але в результаті на тілі не буде 98% небажаного волосся.
    • Безпечність. Протипоказання відсутні. Лазер впливає на шкіру на глибині 2-3 мм, видаляє волосяні фолікули. При цьому негативного впливу не буде.
    • Комфортність. Процедура проводиться без болю. Максимум – це незначний дискомфорт, але він майже не відчувається. Таким чином, неприємностей не буде.

Лазерна епіляція стає все більш популярною, але важливо, щоб вона була проведена кваліфікованим майстром. Лише у цьому випадку можна розраховувати на те, що результат порадує жінку.

Основні етапи

Процедура зазвичай проводиться по певним етапам. Майстри розуміють, що вони можуть допомогти своєї клієнтки почувати себе впевненою та привабливою. Основні етапи процедури:

        1. Надягання захисних окулярів. Завдяки їм можна не хвилюватись відносно зору: лазер не буде впливати на зір, очі.
        2. Налаштування обладнання. Потужність залежить від індивідуальних особливостей жінки. Стандартне налаштування – це не варіант.
        3. Очищення робочої зони. Для цього використовується професійна косметика.
        4. Нанесення спеціального гелю. Завдяки йому буде покращений контакт лазерного обладнання з тілом.
        5. Вплив лазером. Саме це є головною причиною, чому вдається відзначити високий рівень ефективності процедури.

Зазвичай тривалість 1 сеансу складає близько 15-20 хвилин. Для проведення процедури не потрібно багато часу, тому жінка може повноцінно та без хвилювань пройти повний курс, щоб відзначити гарний результат. Випадання небажаних волосків починається через 6-20 днів після першого сеансу, але все залежить від організму. Кількість процедур, яких потрібно пройти, складає 5-10, причому це пов’язане з фізіологією та 3 фазами росту волосся (активне зростання, перехід в стадію спокою та нарешті сам спокій). Майстер розкажіть про всі особливості та зможе надати рекомендації, на які варто звернути власну увагу.