Доктор Обаджі, творець бренду ZO® Skin Health, вважає, що косметика призначена лише для відновлення природної здатності шкіри до регенерації.

Чому доктор Обаджі став реформатором?

Відлущувальний пілінг Zo Skin Health використовується під час масажу шкіри обличчя, шиї та декольте. Це допомагає позбутися мертвих клітин шкіри та надлишку шкірного сала. Молочна та саліцилова кислоти, що входять до складу пілінгу, олії чайного дерева та комплексу ZRRS-2 надають шкірі свіжості, розгладжують її та стимулюють природне самооновлення.

В результаті шкіра стає гладкою, омолодженою, освітленою і зволоженою, а дрібні зморшки і шрами стають меншими. Завдяки тому, що лікування пацієнт продовжує проводити вдома, його ефект триває довше.

Показання до лікування із застосуванням скраба Zein Obagi

Відлущувальний пілінг Zo Skin Health підійде пацієнтам, незалежно від статі, віку та типу шкіри, які мають:

  • хлоазма (набута зміна кольору шкіри, пов’язана з підвищеним виробленням меланіну в місцях, які піддаються впливу сонця);
  • зміна кольору, викликане запаленням;
  • фотостаріння;
  • дрібні зморшки;
  • сіра або в'яла шкіра;
  • шрами від прищів;
  • акне.

Ефект після використання пілінгу

Інгредієнти засобів дозволяють досягти приголомшливих результатів у покращенні зовнішнього вигляду шкіри. Пілінг ретельно очищає та живить шкіру, роблячи її гладкою, зволоженою та м'якою. Під час відлущування відмерлого епідермісу пацієнт поступово починає помічати повністю змінений колір обличчя - сяючий, спокійний і живий.

На відміну від багатьох інших засобів проти старіння, ZO® Skin Health діє на клітинному рівні. Це означає, що використання антиоксидантів, вітамінів, високоефективних поліпептидів і ретинолу посилює механізми відновлення шкіри. Шкіра живиться, відновлюється та оновлюється. Купити скраб Zein Obagi можна онлайн в магазині Zoskin.

Ця високоефективна концепція лікування для оновлення шкіри демонструє сенсаційні успіхи лікування:

  • Зменшення вироблення шкірного сала і звуження пор.
  • Зменшення ороговілого шару шкіри.
  • Покращене утримання води та толерантність клітин шкіри.
  • Підвищення еластичності шкіри.
  • Більш рівномірний розподіл пігментів.
  • Пілінг для ніжного оновлення шкіри.
  • Видаляє мертві клітини шкіри та надлишки шкірного сала.
  • Покращує оновлення клітин і стимулює мікроциркуляцію.
  • Регулює баланс вологи шкіри.

Як діє скраб

Надтонкі кристали магнію ретельно видаляють мертві клітини шкіри. Покращується оновлення клітин і стимулюється мікроциркуляція. Колір обличчя стає більш м'яким і рівномірним. Вітаміни A, C, E та ефіри C забезпечують антиоксидантний захист для підтримки шкірного бар'єру.

Як користуватись пілінгом

Після очищення треба змочити шкіру теплою водою. Нанести невелику кількість скрабу на обличчя та шию. Треба промасажувати ніжними круговими рухами. Ретельно промити. Використовувати принаймні двічі на тиждень.

Стійкі рішення для кожного типу шкіри

Лінія продуктів представляє останні відкриття в дерматології та бореться з ознаками старіння шкіри за допомогою інноваційної комбінації високоефективних інгредієнтів. Продукти також можна використовувати для цілеспрямованого та успішного лікування проблем шкіри високого рівня. Процедура не тільки оздоровлює шкіру, але й надає їй молодий і бездоганний вигляд.

Стимуляція клітин шкіри

Основою концепції лікування ZO є активація клітинних функцій і стимуляція клітинного оновлення в епідермісі та підлеглій дермі за допомогою високоактивного інгредієнта ретинолу (вітаміну А).

Ця стимуляція клітин шкіри є ключовим процесом ефективного та стійкого лікування шкіри проти старіння, і в ідеалі її слід підтримувати протягом усього життя з моменту появи перших ознак старіння.

В області епідермісу стимулюється вироблення кератиноцитів (рогових клітин). Це відкидає застарілі та пошкоджені клітини та неправильну пігментацію по всій поверхні шкіри, дозволяючи молодим, здоровим клітинам досягти поверхні шкіри. Завдяки цьому епідерміс стає більш пухким, еластичним і стає менше зморшок.

У дермі фібробласти (виробники колагену та еластичних волокон) стимулюються, і розпад колагену зменшується, роблячи дерму більш пружною та еластичною. Крім того, покращується кровообіг і, відповідно, постачання шкіри поживними речовинами.

Усі ці фактори сприяють здоровому зволоженню шкіри та свіжому, рівному та омолодженому вигляду шкіри.

Пілінги з лінійки Dr. Zein Obagi для професійного використання особливо відомі в галузі своєю потужністю та дією. Так звані «3 кроки» діють на середньому рівні поверхні шкіри, а «Пілінг контрольованої глибини» — на більш глибокому рівні.