З 13 липня по 12 серпня 2023 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» ви зможете побачити виставку живопису Анастасії Худякової “Багатозначність”.

 Виставка живопису “Багатозначність” це погляд на реалізацію життєвого шляху та вплив долі на наше існування. В композиціях художниці знаки виступають не просто як орієнтири на дорозі, але як метафора нашого постійного пошуку та вибору шляхів. Кожен знак на полотні символізує окрему життєву ситуацію, розгалуження або ризик, з якими ми можемо зіткнутися в своєму житті. Вони нагадують нам про необхідність робити рішення та направляти своє життя в вірному напрямку. Частина експозиції є художньою реакцією на війну, усвідомленням нової реальності, з якою зіткнулися українці, а також переосмисленням образів та символів, які виникли у цей непростий час.

 Поруч з зображеннями дорожніх знаків, більш наративних та фігуративних, на виставці розташовані абстрактні композиції, націлені на чуттєве сприйняття. Вони передають певні стани, які може переживати людина, пов’язані з самоідентифікацією, комунікацію з навколишнім середовищем та стосунками між людьми.

 “Багатозначність” надає можливість глядачам переглянути свої власні життєві шляхи, зрозуміти їх унікальність та важливість, а також знайти інспірацію для подальшого розвитку та самовдосконалення. Виставка пропонує глибоку рефлексію про сутність нашого існування та допомагає відкрити нові перспективи для розуміння себе і світу навколо нас.

 Відкриття виставки відбудеться 13 липня о 17.00.Чекаємо вас за адресою: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 9 під’їзд, 1 поверх (вхід з боку Скверу Незалежності)

🕛

 Графік роботи: ВТ-ПТ з 11.00 до 19.00, СБ – 11:00 – 18:00