Компанія Xiaomi випустила у 12 серії лінійку з чотирьох смартфонів: Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12, Xiaomi 12x, Xiaomi 12 Lite. Роздивимось найбюджетніший варіант з цих - Xiaomi 12 Lite, та чи буде він набагато гірший за інші.

Роздивимось характеристики смартфона:

  • Процесор: Qualcomm Snapdragon 778G;
  • Пам'ять: 6/8 ГБ ОЗУ LPDDR4X, 128/256 ГБ UFS 2.2. Так само як і у Xiaomi 12X;
  • Екран: 6.55”AMOLED, 2400×1080, До 120 Гц. Такий самий як і у Xiaomi 12X;
  • Батарея: 4300 мАч, є меншою за інші на 200-300 одиниць;
  • Камера: 108 МП головна, 8 МП «ширик», 2 МП макро, 32 МП передня. Відрізняється в інших моделей тільки ширик та макро камера;
  • Величина: 159,3 × 73,7 × 7,29 мм. Є середнім по величині;
  • Вага: 173 грам, найменша з усіх.

В плані дизайну Xiaomi 12 Lite відрізняється від інших. Всі апарати, крім Xiaomi 12 Lite, мають загнуті грані, причому спереду і ззаду. З ергономічного погляду зручно, але наявність такого рішення сподобалася далеко не всім користувачам цих смартфонів. Тому в плані дизайн більшість обирає саме Xiaomi 12 Lite, бо він виглядає естетично та зручно тримається у руці. Смартфони представлені у трьох кольорах: чорний, світло-зелений, світло-рожевий.

Чохли на Xiaomi 12 Lite зможуть вам допомогти у тому випадку, якщо вам не подобається колір пристрою, або якщо ви хочете відрізнятися стильним від інших за допомогою стильного вигляду смартфона. Також не забувайте про те, що чохол це в першу чергу безпека телефону від небажаних падінь.

Роздивимося детальніше характеристики смартфона:

  • Дисплей Xiaomi 12 Lite трохи простіше з погляду кольору, але яскравість матриці вище, а КП нижче.
  • Час роботи. У всіх моделях 12 серії середній час роботи 5-5.5 годин, але у Xiaomi 12 Lite відсутня бездротова зарядка пристрою.
  • Камера. Попри високу роздільну здатність в 108 МП, камера Xiaomi 12 Lite знімає гірше за інших гаджетів з 12-ї серії. Варто розуміти, що гірше – це не означає погано. Просто необхідно якось розмежовувати пристрої за цим параметром. Крім того, вам доступне відео 4K тільки за 30 к/с і тільки на головний модуль.

Проаналізувавши повністю пристрій можна зробити висновки, що він не набагато гірший за інших, а в чомусь навіть краще. Головне не забувати доглядати за своїм пристроєм та використовувати додаткову безпеку смартфона. Стекла на Xiaomi 12 Lite допоможуть захистити телефон від небажаних пошкоджень екрана та збережуть та продовжать роботу девайсу надовше.

Щоб ще більше облегшити користування пристроєм та покращити його роботи використовуйте допоміжні засоби безпеки з ними ви можете ознайомитись на сайті https://frontalka.com.ua/xiaomi-12-lite на якому представлені різні види якісних чохлів та скла.