63e611cf3d92a.jpg
Пропонуємо створити ідеальний відтінок волосся і заразом з'ясувати як вибрати оптимальний барвник для кожної задумки. 

Хтось скаже, що спонтанні рішення – найвірніші, але це точно не професійні перукарі. Непродумане фарбування волосся може призвести до розчарування. Щоб цього не сталося, давайте розбиратися.

Які бувають види барвників 

Сучасні б'юті-інновації, нові перукарські технології дозволяють кожній жінці знайти ідеальне рішення для її ідей та прагнень до краси. Сьогодні в арсеналі перукаря є:

Перманентна фарба для стійкого відтінку. Вона зазвичай63e612331655c.jpg містить
аміак, який відкриває лусочки кутикули і глибоко доставляє
колірні молекули в структуру волосся. 

Напівперманентні барвники є формулою з низьким вмістом аміаку,
яка зазвичай поєднується з окислювачем низької концентрації.
Вона діє м'яко, забарвлюючи кутикулу і дозволяє барвникам
трохи проникнути у волосяний стрижень. 

Безаміачні барвники – це щадний спосіб фарбування.
Ідеально підійде для ослабленого, пошкодженого волосся,
любителів поекспериментувати з образами та шанувальниць
природного догляду за своєю зовнішністю.

Переваги професійної косметики для фарбування волосся 

Німецька професійна фарба Be Keen on Hair виготовляє ідеальні високоякісні препарати для волосся з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Основна місія бренду – зробити інноваційну, доступну та надійну косметику для кожної жінки. Водночас якісні переваги keen фарби для волосся неможливо переоцінити.
 Індивідуальний колір. 63e612a2a9cfb.jpgПрофесійні лінійки не обмежуються кольорами, які можна знайти у наборах. Be keen фарба палітра представлена ​​сотнями відтінків, які можна змішувати один з одним, отримуючи свій ідеальний тон. 

 Колірні пігменти нового покоління гарантують рівномірне покриття, стійке, соковите насичене забарвлення.

 Безпека для стиліста та волосся клієнта. Багато людей турбуються про пошкодження, випадання волосків після хімічного впливу. З цієї причини вони відмовляються від задоволення змінювати імідж та експериментувати з модними трендами. Однак обравши професійні продукти кіін, з'являється впевненість, що волосся залишиться здоровим, блискучим й шовковистим. Все завдяки компонентам, що доглядають, які захищають шкіру голови і волосяне волокно.

Стилісти рекомендують замовити фарбу keen офіційний сайт для безпечної та впевненої творчості. 

Можливість регулювати глибину та насиченість відтінку за допомогою концентрації окислювача. Набір включає універсальний оксид, в той час як професійні фарби змішуються з окислювачем з різним відсотком аміаку, від 1,5 до 12% в залежності від задачи.

Максимальна турбота. Престижні торгові марки разом із барвниками розробляють супутні товари: захисні сироватки, креми для шкіри та волосся, відновлювальні комплекси, загусники для правильної консистенції суміші та точних технік фарбування. Все для бездоганного виконання найкреативніших ідей.

Фарба кеен купити в інтернет магазині ESHOPING з доставкою по всій Україні. А також тут ви знайдете професійні фарби європейських брендів, яким довіряють майстри та престижні салони по всьому світу. Незалежно від того, чи вирішите ви зробити щось драматичне та незвичайне або підкреслити натуральну красу, з таким асортиментом результат перевершить очікування.