Laris (Ларіс) - українська компанія, лідери ринку. Полиці-Сушарки для Взуття Laris сертифіковані та виготовляються із високоякісної нержавіючої сталі, а в процесі виготовлення проходять ретельний контроль якості.

За станом взуття дуже важливо стежити, особливо у місяці міжсезоння, коли багато вологи, бруду та вогкості. Зовнішній вигляд взуття та тривалість експлуатації на пряму залежать від умов зберігання та догляду. Видалення вологи та бруду з устілки та верхньої взуттєвої поверхні є обов'язковим.

Електрична підлогова однорівнева Полиця-Сушарка для Взуття Laris Кватро

63513ad241954.jpg

Представлена у двох розмірах Laris Кватро 300x600 артикул:73207161 та Laris Кватро 300x900 артикул:73207163

Полиця-Сушарка для Взуття Laris Кватро 300x600 (73207161)

Висота: 300 мм
Довжина: 600 мм
Ширина: 300 мм

Полиця-Сушарка для Взуття Laris Кватро 300x900 (73207163)

Висота: 300 мм
Довжина: 900 мм
Ширина: 300 мм

Детальні Характеристики Полиць-Сушарок для Взуття Laris Кватро:

Виробник: Laris (Україна)
Колекція: Кватро (Laris)
Країна виробництва: Україна
Колір: Хром
Монтаж/Установка: Підлоговий
Кількість рівнів: Один
Матеріал: Нержавіюча сталь
Підключення: Підходить як для правого підключення, так і для лівого підключення на Ваш вибір. Необхідно ⟳⟳повернути основу корпусу на 180°.
Перекладини: 4 шт
Нагрівальний елемент: Нагрівальний Кабель ("Сухий ТЕН")
Максимальна температура: 45 ± 5 °C
Гарантія/Гарантійний термін: від Виробника (20 років)
Комплект поставки: Сушарка, Комплект кріплень, Ключ шестигранний, Документація, Упаковка

Полиця-Сушарка для Взуття Laris Кватро обладнана базовим Терморегулятором, який розміщується на вилці електричного шнуру. Щоб увімкнути сушарку, ручку регулятора потрібно прокрутити за годинниковою стрілкою праворуч. При включенні приладу спалахує червона лампочка. Початкова позиція забезпечує роботу на 30-35% номінальної потужності. Для збільшення нагріву потрібно прокрутити ручку вправо (збільшення шкали). Для відключення нагрівання потрібно прокрутити ручку регулятора проти годинникової стрілки до клацання (підсвічування вимкнено).

Електрична Полиця-Сушарка для Взуття Laris Кватро - це комфорт, функціонал, енергоефективність і, найголовніше, безпека. Для Полиці-Сушарки Laris Кватро заводом виробником використовуються технології Сухий ТЕН та Трубка ТКСП.

Сухий ТЕН
Сухим ТЕНом називають ТЕН який знаходиться в спеціальній трубці під назвою ТКСП. Ця трубка захищає нагрівальний елемент від замикання і можливості виникнення пожежі. Крім того, сухий тен споживає набагато менше електроенергії, що дає можливість економити.

Трубка ТКСП
Розшифровується ця абревіатура так:
Т — Трубка;
К — Кремнійорганічна;
С — шнур-панчоха на Склонитці;
П — Плетений.

Дана трубка застосовується для гідроізоляції струмоведучих елементів, різних електротехнічних пристроїв. Вона дає можливість уникнути перегріву в разі перепадів напруги, а все тому що витримує до 660В постійного струму і змінного струму частотою до 500 Гц.

У підсумку, всі ці елементи окремо можуть забезпечити якісний захист, ну а якщо їх з'єднати, тоді Ви точно забудете про будь-які проблеми пов'язані з безпекою.

СУХИЙ ТЕН + ТРУБКА ТКСП = БЕЗПЕКА!