IT - це дуже велика та різнобічна сфера, де кожна людина може знайти покликання та реалізувати свої здібності. Якщо ви бажаєте створювати цікаві та функціональні веб-продукти, кодувати, шукати швидкі та легкі рішення для складних задач - вам потрібен напрям розробки!

Курси програмування С# наразі є одними з найбільш популярних серед новачків! Саме цей напрям дозволить вам з нуля стати крутим айтівцем, почати заробляти відразу після навчання та змінювати світ!

Чому курс си шарп має такий попит серед майбутніх програмістів?

  • Ви навчитеся створювати стійкі на надійні програми під Windows та Windows Mobile;
  • В перспективі - зможете використовувати .Net/C# для написання ігор на базі Unity;
  • Мова має низький поріг входження, але дозволяє працювати з величезною кількістю програм різного масштабу.

Вирішили обрати для себе курси C#? Тоді дізнаймося більше про переваги A-Level для студентів.

Гарантія працевлаштування на юридичному рівні

A-Level - це одна з найбільших шкіл України, що має значну перевагу: успішні випускники більшості курсів отримують працевлаштування, що гарантоване на юридичному рівні. 

C# курси онлайн належать до курсів з гарантією працевлаштування! Щоб скористатися цією можливістю, студенти мають виконати умови договору:

  1. Відвідувати понад 80% лекцій та виконати понад 80% домашніх завдань;
  2. Успішно здати модульні роботи та захистити фінальний проєкт;
  3. Відвідувати безкоштовні додаткові заняття з англійської.

Курс net призначений для того, щоб підготувати справжніх фахівців, тому сертифікат та працевлаштування отримають лише ті студенти, які доклали максимум зусиль. 

Ми познайомимося з базовою теорією програмування, структуруємо наявні знання, перейдемо до послідовного опанування програмування на C# та відточимо всі навички на практиці!

Ви отримаєте доступ до корисної документації, презентацій, лекцій, реальних кейсів, які потім зможете використовувати в роботі.

Як записатися на C# курси онлайн?

Щоб приєднатися до навчання, вам потрібно тільки залишити заявку на сайті. Менеджер A-Level  зв’яжеться з вами, щоб відповісти на будь-які питання, розповісти про програму навчання, варіанти оплати, умови договору тощо.

Курс си шарп розрахований як на людей, які вперше стикнулися зі сферою IT, так і на тих, хто вже має певний досвід чи хоче змінити спеціалізацію. 

Доки ви вагаєтеся, інші вже змінюють своє життя на краще - тож долучайтеся вже зараз!