У наші дні існують різноманітні процедури та засоби, спрямовані на покращення стану волосся. Головна мета – враховувати основні особливості проведення процедури та нюанси використання професійної продукції, яку можна замовити у спеціалізованому магазині HAIR.

Які процедури існують і на які пропозиції можна орієнтуватися

Нанопластика волосся передбачає використання спеціальних професійних засобів для розгладження та зміцнення волосся. Зазвичай продукція містить такі речовини, як кератин, колаген, протеїни пшениці, амінокислоти шовку. Процедура має такі ефекти:

  • розгладжування неслухняних локонів;
  • волосся стає блискучим;
  • відзначається особлива еластичність;
  • підвищується міцність.

Головна особливість нанопластики – відсутність формальдегідів, тому процедура є безпечною. Досягнутий результат зазвичай зберігається протягом 2-5 місяців. Процедура добре підходить для власниць кучерявих, сплутаних та неслухняних пасм. Якщо ж у жінки виконана стрижка каре або боб, можна швидше та легше виконувати укладання.

Кератин для волосся є косметичним засобом, який підвищує пружність і еластичність. Також можливе вирівнювання кучерів. Така білкова речовина ще здатна надавати пасмам природного блиску. Процедура, що передбачає застосування спеціальної продукції, рекомендується для ламкого, тонкого, пошкодженого і сухого волосся, адже воно візуально обтяжується і усувається пухнастість. Кератинове відновлення передбачає ретельне миття голови професійними засобами, нанесення кератину по всій довжині. Засіб витримують приблизно півгодини. Потім проводять сушіння холодним повітрям, проводять гарячою праскою по пасмах (головна мета - запечатування кератинового складу). Тільки після цього змивають залишки кератину з пасм і наносять спеціальний засіб для догляду.

Ботекс для волосся буває холодним та гарячим. У першому випадку процедура проводиться без термічного впливу на волосся, а в другому передбачається використання праски для випрямлення або фена, щоб посилити ефект впливу. Процедура передбачає застосування відповідного косметичного засобу, спрямованого на зміцнення та зволоження волосся. Процедура називається ботоксом завдяки тому, що у засобі міститься ботулотоксин, який включений до складу спеціальної маски або сироватки. У складі також присутні кератин, вітаміни, амінокислоти та гіалуронова кислота, які допомагають відновлювати пасма. Процедура включає миття голови, поділ волосся на кілька ділянок і поетапну обробку комплексом активних речовин, повторне миття і нанесення засобів догляду. Ботокс спрямований на відновлення структури, усунення ламкості та посічених кінчиків, розгладжування та полегшення укладання.