64b56134e4cb5.webp

Кожна жінка стикається з видимими віковими змінами шкіри. Для збереження гладкості, еластичності та пружності важливо вчасно починати використовувати засоби, призначені для антивікового догляду. Це допоможе максимально довго зберегти шкіру молодою та здоровою. У цій статті представлено рейтинг найкращих косметичних засобів, складений за кількістю звернень до інтернет-магазину Beautis.

Rosy Drop

Японський виробник антивікових засобів використовує лише натуральні компоненти. У процесі створення косметичної продукції фахівці компанії використовують інноваційні розробки, які омолоджують на шкіру на клітинному рівні.

Бренд Rosy Drop спеціалізується на випуску таких засобів:

  • Тонік для обличчя. Об'єм: 100 мл. Підходить під усі типи шкіри. Тонізує, вирівнює тон шкіри, робить її здоровою.
  • Патчі. Кількість: 60 шт. Розраховані на всі типи шкіри. М'який догляд, розгладжування темних кіл, набряклості, зморшок – все це можна відчути при нанесенні патчів.
  • Сироватка від зморшок. Підходить для всіх типів шкіри. Після перших 15 хвилин нанесення розгладжує мімічні зморшки, сприяє зменшенню пор, нормалізує, зволожує шкіру.

Valmont

Унікальні розробки в галузі клітинної косметики є головною особливістю швейцарської антивікової лінійки Valmont. До асортименту входить велика кількість засобів:

  • Очищувальні креми для обличчя Valmont. Об'єм: 200 мл. Швейцарський бренд створив цілу різноманітність засобів з різними текстурами та складами. При нанесенні на шкіру забруднення змиваються миттєво, а шкіра стає гладкою та бархатистою.
  • Антистрес-маска для шкіри навколо очей. Кількість: 5 пар. Маска-патч за лічені хвилини здатна прибрати сліди стресу, набряклості та втоми.
  • Тональний крем «Еліксир льодовиків». Крем створений, щоб підкреслити красу і зробити макіяж легшим та природнішим.

Perricone MD

Творцем бренду є лікар-дерматолог Ніколас Перріконе. Серед антивікових засобів, що випускаються, представлені:

  • Крем-гель із гіалуроновою кислотою. Засіб призначений для глибокого харчування та зволоження. Зменшує видимість зморшок, розгладжує шкіру, робить шкірний покрив м'якшим і пружним.
  • Хайлайтер. Об'єм: 10 мл. До складу засобу входять пігменти перлів, що надають шкірі природного сяйва. Вітамін С бореться з дрібними зморшками та ознаками в'янення шкіри.
  • Тональна сироватка-основа. Об'єм: 30 мл. Ідеальна шкіра без нанесення косметики – тепер реальність. При нанесенні сироватка надає шкірі природного та здорового вигляду.

Institutum

Серед космецевтичних засобів швейцарського бренду Інститутум ви знайдете продукцію різного спектру дії: зволоження, живлення, омолодження, очищення. Універсальність косметики дозволяє використовувати її жінкам із різним типом шкіри. Косметичні засоби надані у різних видах доглядової продукції:

  • Антивіковий крем-ліфтинг для обличчя. Об'єм: 50 мл. Омолоджувальний продукт, який сприяє уповільненню процесу старіння на клітинному рівні. У складі міститься унікальна формула, яка підвищує еластичність та пружність шкіри.
  • Зволожуючий спрей-міст. Об'єм: 100 мл. Для захисту шкіри від появи зморшок та інших видимих змін. Засіб зменшує зморшки, відновлює еластичність та пружність шкіри.

Вибирати антивікову косметику необхідно виходячи з ваших особистих уподобань та порад косметолога. Регулярне застосування таких препаратів – запорука здорової, красивої та доглянутої шкіри.