Компанія Mealux пропонує дитячі парти для дому за вигідною вартістю. Конструкція та розміри шкільного столу повинні відповідати медичним показанням та відповідати зростанню дитини. В іншому випадку школяр:
  1. Швидко втомлюється.
  2. У нього псується постава.
  3. Починаються проблеми із зором.
Якщо незручні меблі використовуються роками, то у дітей розвивається короткозорість, сколіоз, кіфоз, остеохондроз і т. д. Негативний вплив найбільше позначається в молодшому шкільному віці.

Переваги купівлі парти-трансформера для школяра

Сучасні парти дозволяють уникнути всіх перерахованих вище проблем завдяки численним налаштуванням. Кут нахилу стільниці може становити:
  • 30 ° - для читання;
  • 15 ° - для підготовки письмових уроків;
  • 0-5 ° - для малювання.
За рахунок регулювання висоти ніжок парта-трансформер буде «рости» разом з вашою дитиною і прослужить набагато довше за звичайні моделі. Для зручності налаштувань більшість виробів обладнано спеціальним ростоміром. Вузли дитячої парти-трансформера для дому мають надійну та довговічну конструкцію, розраховану на значні навантаження. Вони не потребують додаткового догляду (мастила, підкрутки болтів тощо) і завжди працюють безвідмовно. Парта може обладнуватися додатковими аксесуарами: скриньками, приставками, полицями і т.д. До нього реба додати зручне крісло дитяче. Завдяки цьому всі необхідні підручники та канцелярське приладдя будуть у дитини під рукою. Йому не доведеться відволікатися від уроків, щоб знайти олівець чи лінійку.

З яких матеріалів виробляється дитяча парта-трансформер?

Для виготовлення стільниць, боковин та полиць виробники використовують плити МДФ та ЛДСП, масив натурального дерева, пластик тощо. Усі матеріали є екологічно чистими, безпечними для дитячого здоров'я. Поверхні мають матове покриття, яке не виблискує, тому не викликає перевтоми очей. Виступаючі кути закруглені,то унеможливлює ризик випадкових травм під час активних ігор. Зі стільниць парт-трансформерів та інших елементів легко видаляються будь-які наслідки творчості дітей, включаючи сліди клею, фарб та фломастерів. Каркаси парт-трансформерів виготовляються з металу з порошковим покриттям. Сплави мають значну міцність, завдяки якій деталі можуть мати будь-які складні форми. Порошкова фарба є стійкою та безпечною для здоров'я. Кольорова палітра парт-трансформерів у нашому магазині У магазині Mealux представлені всі модні кольори парт-трансформерів для дітей. Ви можете вибрати і купити бежеві, блакитні або жовті меблі, які завжди створюють у дітей радісний настрій і пробуджує бажання вчитися. Крім того, актуальним рішенням для будинку є столи у класичних кольорах під натуральне дерево.