Сьогодні професійна косметика використовується не тільки в салонних процедурах, але і для повноцінного домашнього догляду. Регулярна і правильно підібрана рутина по догляду за шкірою обличчя, тілом та волоссям — це головний секрет вашої краси, молодості та здоров’я!

Асортимент інтернет-магазину Laserhouse Cosmetics складається виключно з професійної косметики, ефективність та безпека якої неодноразово доведена та підтверджена відповідними сертифікатами.

EizATx3tESocUZi5NwsiGrASUU_7YkeYaYqbRy1G5qdx3926TQmp7EJZ9W9QAqhIg_ictPCXlX6tOtiJ5ChLF65J2ghfRJnvdMcz9KZKqvKQybDu6b93Xy4fmsh1gknfmdNdSRlHk5s79tHsrD4vadc

Головні переваги покупки косметики онлайн

Якщо ви все ще не постійний клієнт сайту Лазерхауз Косметикс, пропонуємо вам ознайомитися з головними принципами нашої роботи:

  1. Лише офіційні постачальники елітної косметики в Україні.
  2. Особлива увага до умов зберігання преміум косметики та термінів придатності кожної баночки.
  3. Детальні описи для кожного косметичного засобу на сайті складено професійними косметологами центрів Лазерхауз.
  4. Можливість щодня звернутися по допомогу до консультантів на сайті.
  5. Швидка та безкоштовна доставка від визначеної суми по всій Україні. Для Києва також доступні опції самовивезення та кур’єрської доставки.

9NEBwnXJMxIDmMC6W1941NZjTc4x_VQ_mHHD1NIrXSr3IQ0I4axHj09uLy8IenNpghQLdx34_VVQ0ZMQFDLYfuZdb0MI4Ps2iZzDcVGBoNujPUsXY822ydMo0vTgJ54VbL9PrIaI1qqJ0RwY184V7HE

Як правильно підбирати косметику онлайн?

Першим кроком варто з’ясувати, який тип шкіри. Буває суха, жирна, комбінована та нормальна шкіра. Зверніть увагу, що висока чутливість може бути властива будь-якому типу.

Під час створення ефективної системи домашнього догляду насамперед звертайте увагу на базові продукти — обов’язковими етапами догляду є очищення, зволоження та захист від сонця.

Такими баночками на вашій полиці у ванній мають стати спеціалізовані засоби для вирішення конкретних проблем та недосконалостей шкіри. Це можуть бути косметика з активнішими компонентами (кислоти, ретиноїди, пептиди, вітамін C і так далі).

Для зручності на сайті Лазерхауз Косметикс представлені різноманітні фільтри, що дають можливість відібрати лише підходящі для вашого типу шкіри засоби.