Чи існує поняття "успішний іммігрант"?

Весь світ забарвився в жовто-блакитний колір прапора, всюди лунає Гімн України. І останнім часом дедалі більше й більше чути імена українців, які популяризують нашу країну. 

У Нью Йорку засяяло ще одне ім'я українки, яка переїхала до США. 

Ще 2015 року на телеекранах виходила програма "Місто 512". Протягом п'яти років її авторкою та ведучою була Tania Rubis Її знали як журналістку з гострими питаннями. Tania завжди з'являлася на гучних івентах, тижнях моди, концертах і робила репортаж. Вона стала тією, хто взяв одне з останніх інтерв'ю Андрія Кузьменка (гурт Скрябін). 

(interview - https://youtu.be/88bak-mXK18

Сьогодні ім'я Tania Rubis звучить в одному з найбільших міст світу. Звучить з 7-ї ранку, бо вона веде ранкове шоу на Нью-йоркському радіо. І останнім часом її знає фешн-індустрія, тому що все частіше Tania з'являється на червоних килимових доріжках NY тижня моди. 

"НЬЮ ЙОРК СТАВ ДЛЯ МЕНЕ НУЛЬОВОЮ ТОЧКОЮ, ЯК ДЛЯ БАГАТЬОХ ІММІГРАНТІВ. ПОЧИНАТИ ВСЕ З САМОГО ПОЧАТКУ В МІСТІ, В ЯКОМУ НЕМАЄ ЖОДНОГО ЗНАЙОМОГО ОБЛИЧЧЯ, СКЛАДНО, АЛЕ МОЖЛИВО. ЩОРАЗУ, КОЛИ ХОЧЕТЬСЯ ОПУСТИТИ РУКИ, ПОТРІБНО ЗГАДУВАТИ ПРО ТЕ, ЩО СТАНЕ КРАЩЕ ОБОВ'ЯЗКОВО. У ВСІХ Є СВІЙ РЯТІВНИЙ ІНСТРУМЕНТ. ДЛЯ МЕНЕ ЗАВЖДИ БУЛА І ЗАЛИШАЄТЬСЯ МЕДИТАЦІЯ. КОЛИ МЕДИТУЮ, ОСОБЛИВО ВІДЧУВАЮ СВОЮ СИЛУ І ПОТЕНЦІАЛ, ТОМУ МЕНШ ВРАЗЛИВА, НІЖ ІНШІ ЛЮДИ",- розповідає Tania.

Уже через півроку, після прибуття в США, Tania почала працювати ведучою на NY радіо, а через деякий час очолила його на посаді Шеф-редактора. 

"Я НЕ ЗНАЛА, ЩО ЗНОВУ ПОТРАПЛЮ В МЕДІА. МЕНІ, ЗВИЧАЙНО, ЦЬОГО ХОТІЛОСЯ, ЦЕ ТЕ, ЩО Я ЛЮБЛЮ І ВМІЮ РОБИТИ. АЛЕ МИ ВСІ ЧУЛИ ПРО БАГАТО ВИПАДКІВ, КОЛИ ТАЛАНТ, БУДУЧИ ВІДОМИМ НА БАТЬКІВЩИНІ, НЕ ЗНАХОДИВ СЕБЕ БІЛЬШЕ ЗАКОРДОНОМ. ТУТ МОЖНА СКАЗАТИ "ДЕ НАРОДИВСЯ, ТАМ І ЗГОДИВСЯ". АЛЕ Я В ЦЬОМУ ОДРАЗУ БАЧУ ОБМЕЖУВАЛЬНІ ПЕРЕКОНАННЯ І НАМАГАЮСЯ ДИВИТИСЯ НА ВСЕ ШИРШЕ. МИ ЖИВЕМО В ТАКИЙ ЧАС, КОЛИ МОЖНА ВСЕ. В АМЕРИЦІ КАЖУТЬ, ЩО ПОТРІБНО БИТИ В ОДНУ ТОЧКУ, ТОДІ ВСІ СИЛИ І ЧАС, ВИТРАЧЕНІ НА ЦЕ, ОБОВ'ЯЗКОВО ПРИНЕСУТЬ ХОРОШІ РЕЗУЛЬТАТИ. ЦЕ ПРАВДА. БІЛЬШІСТЬ ЛЮДЕЙ ОПУСКАЮТЬ РУКИ, ПРОЙШОВШИ ВЖЕ 80% СВОГО ШЛЯХУ ДО МЕТИ ЧИ МРІЇ. ТОМУ ІНОДІ ПОТРІБНО ПРОСТО ДІЯТИ І РОБИТИ, РОБИТИ, РОБИТИ... ЗАВЖДИ ЗАПИТАЙТЕ СЕБЕ: А, ЯКЩО В МЕНЕ ВИЙДЕ ЦЕ ЗРОБИТИ, Я БУДУ РАДИЙ ТОМУ, ЩО ВІДМОВИВСЯ ВІД ЦІЄЇ ІДЕЇ? ЗА КОЖНИМ БАЖАННЯМ СТОЯТЬ НАШІ ЦІННОСТІ, ЗАХИЩАЙТЕ ЇХ". 

Весь цей час Tania Rubis навчається і паралельно пробує себе в акторській професії. А у 2022 стає журналісткою і ведучою Red Carpet на Нью-йоркському Тижні Моди. У вересні 2023 року в її зоряній скарбничці з'явилися інтерв'ю з Мей Маск, моделлю Коко Роша, акторкою Мелісою Роксбург і фешн-інфлуенсеркою Олівією Палермо.

"МЕЙ МАСК - НАТХНЕННЯ ДЛЯ БАГАТЬОХ. Я ВЗАГАЛІ ЛЮБЛЮ КРАСИВИХ І СИЛЬНИХ ЖІНОК. СИЛА - ЦЕ ЗАВЖДИ ПРО ЛІДЕРСЬКУ СТРАТЕГІЮ, А, ЯКЩО ЦЕ УПАКОВАНО В ЧАРІВНУ І ПРИВАБЛИВУ ОБГОРТКУ, ТО ЩЕ Й ПРО РОЗУМНУ СТРАТЕГІЮ, САМЕ РОЗУМНУ. НАШІ УКРАЇНКИ АБСОЛЮТНО ТАКІ САМІ, ТІЛЬКИ З ІЩЕ ПОТУЖНІШИМ ПОТЕНЦІАЛОМ. МЕЙ МАСК ЗАПИТАЛА ПРО МОЄ ПОХОДЖЕННЯ. І ДІЗНАВШИСЬ, ЩО З УКРАЇНИ, ТУТ ЖЕ ЗАБУЛА ПРО ТИЖДЕНЬ МОДИ, І МИ З НЕЮ ГОВОРИЛИ ТІЛЬКИ ПРО НАШУ КРАЇНУ."

Зараз Tania Rubis продовжує підтримувати українців, рідне місто Миколаїв і є запрошеним спікером на великих благодійних заходах. 

В Instagram вона ділиться своїм життям, закуліссям з акторських бекстейджів та fashion-shows - https://www.instagram.com/tania.rubis/