Сьогодні для навчального процесу використовується багато сучасних технологій та проектів. AR_Book можна навести у якості прикладу. Тому є сенс навести більш детальну інформацію.

Основні відомості

AR Book представляє собою інтерактивного помічника для навчання школярів. У застосунку зібрано вже готові уроки призначених учням різних класів. Наразі це поки 6 предметів які можна пройти у форматах AR або 3D.

Разом з готовим матеріалом вчителі можуть використовувати досить простий та зрозумілий конструктор. Завдяки йому створюється власний авторський матеріал який потім доводиться до відома учнів. І це є ще одним плюсом використання системи.

AR Book може використовуватись як на ноутбуках, так і планшетах і навіть смартфонах. Усе буде залежить від того, у якому форматі побудовано навчальний процес.

Є ще одна корисна опція яка полягає у рефлексії та аналітиці. Сенс її полягає у вивченні під час уроку показники засвоєння матеріалу та зворотній зв'язок. Відтак вчителі мають змогу вдосконалювати власні уроки. Окрім того можна використовувати Маркет контенту для отримання додаткових джерел.

Система періодично розширюється з додаванням нових матеріалів та функціональних можливостей. Тому варто оформити підписку на оновлення. І це тільки додасть якості навчальному процесу.

Як зробити придбання

Зараз AR Book пропонується у виконанні для учнів, вчителів та шкіл. Кожен з варіантів відрізняється інтерфейсом, функціональними можливостями та вартістю. Тому до процесу обирання слід підходити вкрай ретельно.

Поправка робиться і на ті предмети, на які варто зробити акцент. Адже учбова програма може відрізнятися, що на практиці дуже важливо.

Перед тим як почати оформлювати замовлення доцільно вивчити демонстраційну версію платформи. Так значно легше буде у майбутньому опанувати усі функціональні можливості. Якщо ж виникли запитання або складнощі на допомогу завжди прийдуть фахівці з служби підтримки. Вони завжди нададуть свої слушні поради та рекомендації.

Також варто попередньо ознайомитися з цінами у розрахунку на один місяць. Прайс-лист наведено у окремому розділі сайту. Одразу слід зазначити, що ціни залежать від декількох чинників. Серед них кількість учнів, об’єм сховища для даних, можливість самостійно створювати уроки з використанням конструктора. Порядок оплати обраної версії системи обговорюється заздалегідь.