Чимало домашніх господинь полюбляє у вільний час в’язати різний теплий та комфортний одяг для себе та близьких людей. У цьому процесі складовими успіху є майстерність та якісна сировина. У якості приклада варто навести пряжу Alize Puffy яку на https://moyapryazha.com/alize-puffy можна замовити у потрібній кількості з вибором кольорів.

Деякі подробиці

Якісна пряжа з Туреччини має одразу декілька приємних властивостей. Зокрема вона відрізняється своєрідною фактурою, яка має готові петлі розміром до 4 сантиметрів. Тому можна в'язати навіть руками не використовуючи спиці. Разом з тим підійдуть і деякі крючки. Матеріал на основі 100% мікрополіестеру на дотик вкрай ніжний. Зроблені з нього вироби мають оригінальний зовнішній вигляд який доповнює практичність. Відтак пряжа найкращим чином підійде для створення трендових шапок, снудів, та багато іншого включаючи подушки та іграшки. Відмінно буде виглядати і дитячий гардероб. У процесі в’язання утворюється крупний візерунок. Відтак створення речі не займе дуже багато часу. Обов’язково слід зазначити, що за своїм складом пряжа Alize Puffy гіпоалергенна, комфортна та зручна для тіла. З часом вона не розпушується та зберігає свій колір.

Що треба врахувати під час замовлення

Інтернет-магазин дає можливість придбати будь-яку кількість сировини. Проте є такі особливості:
  • товар пропонується в упаковках по 5 мотків;
  • кожен моток важить 100 грам та має 9 метрів матеріалу;
  • палітра з різних кольорів допомагає створити комбінований орнамент.
Щоб розрахувати потрібну кількість пряжі варто навести такі цифри. Зокрема на квадратне полотно розміром 1х1 метр потрібно орієнтовно 5 клубків. Разом з тим необхідно зробити поправку на можливий складний орнамент та інші тонкощі.

Як зробити заказ

Все вкрай просто. Спочатку з палітри обирається один та декілька кольорів. Потім до корзини додається потрібна кількість упаковок. Далі на зв'язок виходить менеджер магазину для остаточного узгодження замовлення. Його оплата здійснюється в режимі онлайн за допомогою банківської картки. Передбачено доставку придбаного товару до будь-якого куточку країни у лічені дні. Якщо пряжа не підійшла за кольором, текстурою та іншими параметрами її можна повернути назад протягом 14 днів. Головна умова – непошкоджена упаковка. При цьому витрати пов’язані з зворотним відправленням несе покупець.