Сполучені Штати Америки є бажаною країною для багатьох. Адже там за бажанням вдасться розкрити себе та реалізувати численні можливості. Потрапити туди можна як на підставі візи, так шляхом виграшу у лотереї Green Card. Про останній варіант на ticket2america.com/greencardlottery варто дізнатися та використати свій шанс.

Детальна інформація

Green Card це державна лотерея під патронатом уряду США для надання резиденства. Ії переможці у порівнянні з власниками візи мають багато суттєвих переваг. Серед них слід відзначити такі можливості:

  • працевлаштування, включаючи і службу у лавах збройних сил;
  • придбання нерухомості у тому числі на умовах кредиту;
  • отримання посвідчення водія.

До цього переліку також можна додати отримання допомоги на навчання у обраному коледжі або університеті. Якщо знадобиться медична страховка, відповідний поліс також доступний. Також слід додати відсутність візи до Канади. Після 5 років проживання можна ставити питання про отримання американського громадянства.

Умови участі

Наразі лотерея green card висуває до кандидатів наступні вимоги. Перш за все це повноліття та відсутність судимості. Також обов’язковими є наявність середньої освіти та діючого закордонного паспорту. Потрібне буде і фото в електронному форматі.

Успіх багато в чому залежить від того, наскільки правильно та грамотно заповнено всі необхідні документи. Тому на допомогу завжди готові прийти професіонали.

Розіграш проходить за декількома категоріями. Зокрема це стосується самотніх осіб, подружжя без дітей та окремо з дітьми до 21 року (навіть від різних шлюбів). Якщо мова йде саме про подружжя, то окремі заяви мають право подати від себе чоловік та дружина. Тоді шанси на виграш збільшуються вдвічі.

Додаткові подробиці

Поточна лотерея має назву DV Lottery 2025. Переможців буде оголошено у травні 2024 року. Надалі треба оформити усі необхідні документи. Приїхати до США фактично на ПМЖ слід встигнути до 30 вересня 2025 року.

Green Card надається безстроково. Проте сама пластикова картка дійсна 10 років після чого треба замовляти нову. Також виключення становлять випадки суттєвих порушень законодавства. Тоді умови перебування будуть переглянуто.

Якщо є бажання взяти участь у лотереї краще за все звернутися за допомогою до фахівців. Спочатку вони нададуть усі необхідні консультації. Потім почнеться подальший супровід.