Як тільки за вікном з’являються перші промені весняного сонця, відразу варто подбати про оновлення гардероба. Хочеться привнести у звичайні чорні образи яскравих фарб, вміло міксуючи різні елементи гардероба. Одними з універсальних атрибутів весняного та літнього образу будуть сорочки жіночі. Вони можуть бути різні за кольором, формою та фасоном, тому краще мати кілька на всі випадки життя та на різну погоду. До того ж це класика, яка ніколи не вийде з моди.

Сорочки жіночі – які бувають види

Теплі дні — це привід трохи переглянути звичний гардероб. Отримати натхнення можете тут https://www.sinsay.com/ua/uk/zhinka/odiah/sorochky, бо сорочки жіночі будуть чудовим варіантом для весни або літа. Адже їх існує безліч. Загалом їх умовно можна розділити залежно від:

  • крою виробу; 
  • довжини рукава; 
  • типу коміра. 

Є більш вільні сорочки та приталені. Ще один популярний тип крою – Oversize, в якому сорочка так виглядає на кілька розмірів більше. Її можна поєднувати з більш обтислим низом, наприклад джинсами-скіні або лосинами. Популярність не втрачають сорочки жіночі, які виглядають як сукня. Вони зазвичай застібаються на ґудзиках, часто мають додатковий пояс. Виглядають просто та елегантно. Такого ж типу сорочки-туніки, але вони вже припускають наявність низу – штанів або джинсів.

Незвичайний комір може стати родзинкою цілого образу. Тому важливо підбирати сорочки жіночі з актуальними та правильними комірами. Наприклад, відкладний комір з мереживом не буде виглядати зі скромним низом або штанами з принтом хакі. Класичний комір-стійку вже можна комбінувати з великою кількістю нарядів – одягати таку сорочку під джемпер, плащ або піджак. Більш неординарний клубний комір не з гострими, а закругленими краями, також підійде під класичний костюм краще, ніж під звичайні джинси. 

Залежно від погоди можна дозволити собі різну довжину рукавів. Довгі зазвичай підійдуть на осінь та весну, а сорочки з коротким рукавом можна одягнути й у спекотний літній день. Рідше зустрічаються сорочки без рукавів, тому що їх не так просто комбінувати з іншим одягом, однак вони мають своїх поціновувачів.

Що виділяє зручну та стильну жіночу сорочку

Різноманітність вибору іноді може спантеличити. Тому при покупці варто звернути увагу не лише на фасони, а й на матеріал. Найпопулярніші сорочки жіночі — моделі з бавовни та тканин з додаванням льону, віскози. Вони дозволяють шкірі дихати й приємні на дотик, практичні, а ще їх легко комбінувати з великою кількістю елементів, у тому числі з аксесуарами під стиль. 

Жіночі сорочки можуть бути будь-яких кольорів, але важливо, щоб кнопки, гудзики та замки були зручними та підходили під дизайн. Особливо, якщо ця модель з принтом, вишивкою або ще з якимось декором. Найбільш практичним варіантом будуть моделі з пластиковою фурнітурою, бо вона з часом не темніє та не іржавіє. Проте варіанти з металевими чи дерев’яними гудзиками — це завжди цікаво та виразливо. 

Важливим буде й магазин, де клієнт збирається придбати цей елемент гардеробу. Це повинна бути мережа, яка заслуговує на довіру, яка довгий час знаходиться на ринку й вже встигла заявити про себе. Добре, коли магазин має власний сайт, де сорочки жіночі представлені на моделях — так буде зрозуміло, як вони сидітимуть на людині.