Спідня білизна — особлива фішка більш ніж 90% сучасних жінок. Трусики, бюстгальтери, різні топіки, панчохи, юбочки та корсажі роблять життя прекрасним леді не тільки зручніше та приємніше, але й привабливішим для чоловіків. Ідеальний вибір для українських красунь - boosto нижня білизна, що означає бездоганну якість, сучасний дизайн і самі модні моделі від ведучих світових виробників.

Декілька цікавих фактів про спідню білизну

Як окремий вид одягу, спідня білизна була виділена в середні віки у Франції. Саме тоді з'явилися такі види натільного одягу як нижні штани бере та сорочки камізу, які з часом перетворилися на жіночі та чоловічі варіанти. А через декілька століть вони стали обов'язковим предметом одягу, особливо для аристократів — спідня білизна виготовлялася із шовку та тонких бавовняних тканин, її прикрашали мереживом та вишивкою.

 

Із сьогодення з поміж багатьох цікавих фактів про спідню білизну варто виділити такі:

  • В 1914 році американка Мері Фелпс Джекобс із носовичків придумала конструкцію, що б груди не підскакували, коли вона бігає. Її чоловік оцінив винахід і подав на патент. Так був придуманий бюстгальтер.
  • Найдорожчий бюстгальтер на сьогодні виготовлений компанією Вікторія Сікретс — ціною $12,5 млн. Він прикрашений 3900 дорогоцінними каменями, серед яких ексклюзивні діаманти та рубіни.
  • На першому місці по популярності серед чоловіків стоїть білизна червоного кольору.
  • Ідеальний по розміру бюстгальтер повинен защіпатися на середній гачок, а поміж його нижньою окрайкою та тілом можна вільно просунути два пальці.
  • Через неправильно підібраний бюстгальтер на грудях можуть з'явитися розтяжки.
  • Середній розмір ліфчика у світі — 36С (2).
  • Чоловічі труси були придумані в 1935 році.
  • Жінки в більшості надають перевагу трусам-сліпам (46%), 37% люблять бікіні та стрінги, а 17% — шортики.
  • Серед чоловіків 41% носять класичні труси, 12% — боксери, 12% “сімейні” шорти, а інші взагалі не носять нічого під штанами.

Білизна від Інтернет-магазину Boosto

Якщо ви шукаєте найкращу жіночу білизну за адекватну ціну — звертайтеся до українського онлайн-магазину Boosto. Тут представлені самі актуальні моделі від різних виробників. Гарантовано — якісні матеріали, гіпоалергенні та екологічні, ергономічні конструкції та крій,

модні кольори. А саме головне — адекватні ціни, без різних торгових накруток. Доставка по всій Україні.