Підготовка до народження немовляти – приємний і водночас бентежний процес, адже так важливо все встигнути та нічого не забути у пологовий будинок. Для цього потрібно купувати все необхідне для дітей і материнства заздалегідь. Розгляньмо, які товари в пологовий замовити слід першочергово, щоб бути підготовленими до появи малюка.

Які дитячі товари для новонароджених слід придбати ще до появи на світ немовляти?

Зрозуміло, що дитячі товари для новонароджених мають бути відмінної якості, тому перед їх придбанням слід поцікавитись репутацією виробників, продукцію яких плануєте купувати. Щоб нічого не забути, складіть список важливих речей, які знадобляться одразу після народження малюка. До найнеобхідніших належать:

  • Товари для материнства. Ще до появи на світ немовляти вам варто підготувати молоковідсмоктувач, прокладки на груди та контейнери для зберігання грудного молока. Вони стануть в пригоді у пологовому, полегшуючи материнство з перших днів.
  • Дитячі пляшечки для годування та соски. Вони вважаються необхідністю, оскільки знадобляться як при штучному, так і грудному вигодовуванні малюка. Купуючи ці дитячі товари для новонароджених, завжди звертайте увагу на матеріал пляшечки, її об’єм і форму соски. Найкращими вважаються пляшечки для годування з антикольковими властивостями, оскільки вони допомагають дитині уникнути ковтання повітря.
  • Пустушки. Замовте ці товари для немовлят недорого, оскільки вони допомагають малюку побороти стрес і швидше заснути. Враховуйте форму пустушок та з яких матеріалів вони виготовлені.
  • Дитячий термометр. Коли ви плануєте товари для мам і малюків купити, подбайте про наявність дитячого термометра для комфортного та безпечного вимірювання температури у дитини. Звісно, у пологових ці приладдя пропонуються, проте найкраще мати свій термометр, який неодмінно знадобиться і в майбутньому.
  • Ножиці для обрізання нігтів. Вам слід ці купити товари для догляду за немовлям, у першу чергу, для того, щоб малюк себе випадково не подряпав. Ножиці для малюків є абсолютно безпечними, оскільки мають заокруглені краї і захисний ковпачок для зберігання.
  • Засоби гігієни для новонароджених. Коли матері залишаються в пологовому на тривалий час, їм необхідно забезпечити немовляті належний догляд. Першочергово стануть у пригоді шампунь і гель для душу з перших днів життя – вони не містять шкідливих домішок, а їх рівень рН нейтральний. Також важливою є дитяча доглядова косметика для боротьби з попрілостями: креми, присипки, олійки тощо.
  • Дитяче харчування суміші. Їх варто підготувати у тому випадку, якщо ви плануєте штучне чи змішане годування. Перед придбанням суміші потрібно проконсультуватися з фахівцями.

У спецмагазині Mams family вам вдасться швидко купити товари для догляду за немовлям та материнства!

Все для малюків, згадане вище, має в наявності інтернет-магазин МамсФемілі! До переваг здійснення замовлення належать:

  • великий вибір товарів для дітей з моменту появи на світ;
  • співпраця з провідними виробниками, яка гарантує відповідну якість продукції;
  • купуючи все для малюків на MamsFamily, ви маєте змогу заощадити кошти, тому що у спецмагазині діють вигідні знижки;
  • якщо виникли запитання, ви можете звернутись до досвідчених менеджерів;
  • на дитячі товари ціни в магазині МамсФемілі доступні.

Якщо ви готуєтесь до появи на світ немовляти і хочете підготувати все необхідне заздалегідь, ознайомтесь детальніше з асортиментом на mams.family та сформуйте замовлення. Інтернет-магазин дитячих товарів Мамс Фемілі гарантує швидке доставлення по всій Україні, адже турбується про вас і хоче, щоб ви мали важливі дитячі товари ще до народження немовляти.