День захисту дітей

Сьогодні українські діти як ніколи потребують безпеки. У відповідь на ці потреби мережа дитячих магазинів «Антошка» разом із благодійним фондом SavEd, який спеціалізується на відновленні доступу до освіти та створенні безпечних укриттів у школах і дитячих садках, ініціюють новий благодійний проект.

Детальну інформацію про проект та умови участі можна знайти за посиланням: antoshka.ua.

Щороку до Дня захисту дітей «Антошка» дарує своїм маленьким клієнтам щось особливе. Цього року головним пріоритетом є безпека. Це те, чого найбільше потребують українські діти і про що першочергово думають їхні батьки, коли чують сирену. Тому цьогорічний благодійний проект «Антошки» спрямований на створення безпечного простору для малюків. Спільно з БФ SavEd, який має успішний досвід у цій сфері, мережа магазинів «Антошка» збирає кошти на облаштування бомбосховищ у п'яти дитячих садках у різних містах України: двох в Одесі, двох у Миколаєві та одного в Кривому Розі.

Бомбосховище в дитячому садку має бути не лише укриттям, а й місцем, де дітям буде цікаво та комфортно навіть під час тривоги. Такі укриття необхідно забезпечити зручними меблями, якісним освітленням, ліхтариками, кулерами, а також яскравими книжками, розвиваючими іграми та різноманітними іграшками. Все це потрібно для того, щоб діти могли провести там час без стресу.

Щоб перетворити дитячі бомбосховища на такий безпечний і комфортний простір, мережа дитячих магазинів «Антошка» домовилася з партнерами-постачальниками про передачу частини доходу з продажу певних товарів на рахунок благодійного фонду. Ці товари будуть виділені спеціальними яскравими воблерами, щоб покупці знали, що вони роблять добру справу, допомагаючи дітям.

Благодійний проект від «Антошки» триватиме з 30 травня по 30 серпня. Амбасадоркою стане відома співачка та мама трьох дітей Світлана Тарабарова. Долучайтеся до нас! Адже кожна українська дитина заслуговує на безпечне, веселе та щасливе дитинство. Давайте разом підтримувати наших дітей!

Довідка про компанію:

Більш ніж 25 років дитячі магазини «Антошка» , надаючи кращі товари та послуги, допомогають батькам ростити дітей здоровими, розумними та модними. Це унікальний формат дитячих магазинів України, де можна знайти товари усіх дитячих категорій Іграшка, Одяг та Взуття, Харчування та Догляд, Меблі. В «Антошка» є все, що потрібно дітям, і діти тут завжди щасливі!

аntoshka.ua

Insta: antoshka.ua

Fb: antoshcacom

0 800 306 063