STATUS STYLE

Професійна овочерізка – економія сил й часу

Якісна овочерізка електрична допоможе вчасно виконати всі замовлення на кухні ресторану або іншого закладу харчування. Ці електричні пристрої створені, щоб зробити життя на великій кухні простішим, швидко готувати будь-які страви та потужно розвивати бізнес. На кухні, навіть у час пік, овочерізка професійна швидко, акуратно та безпечно поріже овочі й фрукти для різних страв.

Ідеальна нарізка – як вибрати професійну овочерізку

Електрична овочерізка легко наріже рівними скибочками овочі для салатів, бутербродів. Гострі леза шинкують під кутом, не пошкоджуючи продукти. Прилад та ножі виготовлені з міцної нержавіючої сталі. Вона не піддається корозії під впливом овочевого соку чи інших компонентів продуктів. Але моделі мають відмінності, тому обирати треба свідомо та звертати увагу на такі моменти:

  1. Регульованість, насадки. Овочерізка професійна повинна мати регулювання товщини та змінні насадки для різних видів нарізки – скибочки, кубики, соломка. Це робить її більш універсальною та функціональною.
  2. Безпека. Переконайтеся, що в комплект входять тримачі для овочів, а сама конструкція має протиковзні якості. Це допоможе уникнути травм під час роботи.
  3. Матеріали та міцність. Шукайте прилади, в яких леза зроблені з нержавіючої сталі. Вони завжди гострі та не будуть піддаватись корозії. Корпус з того самого матеріалу також довгі роки буде як новий.

Овочерізка промислова має леза, які нарізають рівномірно та послідовно при кожному використанні, заощаджуючи час приготування та надаючи вашим стравам вигляду більш професійного виконання.

Догляд та обслуговування

Щоб овочерізка служила довго, залишалася гострою та безпечною – доглядайте за нею правильно. Мийте відразу після використання м'якими засобами. Сушити прилад потрібно ретельно, щоб волога не пошкодила електричні елементи. Зберігають овочерізку в сухому, безпечному місці.

Професійний помічник для ресторанів та кафе 

Купити овочерізку професійну буде доречним, якщо персонал на кухні потребує помічника, який швидко, гарно та безпечно підготує нарізку. Це інвестиція у час, зручність та розвиток бізнесу. Використання приладу економить витрати на додаткову робочу силу. На сайті Gastro24 будь-який ресторатор чи власник кафе може придбати професійний прилад за приємною ціною та звільнитись від необхідності шукати додаткових робітників на кухню.