STATUS STYLE

Де відпочити під Києвом — затишний СПА-готель до ваших послуг

Відпочинок — одна з важливих складових нашого життя. Що б там не говорили про теперішню ситуацію в країні, але тільки повноцінний релакс дозволяє й надалі жити, працювати та підтримувати країну у важкий час. Щоб повноцінно відпочити, не обов'язково їхати за тридев'ять земель і надовго: під Києвом є чудове місце — комплекс відпочинку HOTEL SPA, що розташований посеред чудового лісу з духмяними соснами та ялівцями, віковими дубами та посадженими дбайливими руками квітами. Там ви можете за день-два-три відпочити від міської суєти, поспілкуватися з природою, насолодитися всім, що може запропонувати заміська поїздка — багаттям з живим полум'ям, шашликами, іншими смаколиками. Але саме головне — повним переліком СПА-процедур на свіжому повітрі. Це, повірте, багато чого вартує.

Що пропонує SPA HOTEL під Києвом

Для своїх клієнтів цей унікальний готель має широкий вибір можливостей дуже змістовно провести час у тихому віддаленому від міського шуму місці:

Але найцікавіше — повний набір СПА-процедур для чоловіків і прекрасних леді, як на вибір, так і в комплексі. Професійний масаж, догляд за обличчям і тілом, банні процедури в супроводі спеціалістів, повне забезпечення необхідним спорядженням.

До речі, СПА готель під Києвом пропонує дуже привабливі ціни на фоні конкурентів, для постійних клієнтів працює система знижок, в тому числі, на вихідні дні при умові попереднього замовлення.

Як замовити і де знайти

Комплекс відпочинку HOTEL SPA знаходиться на околицях міста Ворзель, в 35 км від Києва — по шосе менше години їзди. Місцевість приватна, закрита від сторонніх.

Готель пропонує як одноразові поїздки, так і тематичні пакети, серед яких:

До речі, це одна з дуже популярних заміських локацій для проведення весілля, але замовлення має бути оформлене за декілька місяців наперед через велику кількість бажаючих зробити своє свято незабутнім, яскравим, аде одночасно — дуже затишним та безпечним.