У холодильному обладнанні для ресторанів зазвичай в першу чергу згадується холодильний стіл https://torgoborud.com.ua/ua/Holodilni-i-morozilni-stoli.html та холодильна шафа https://torgoborud.com.ua/ua/Holodilni-shafi.html. Вони задовольняють потреби закладу в охолодженні або зберіганні продуктів.

Яка повинна бути холодильна шафа

Холодильний стілПитання, яке ви можете задати собі, облаштовуючи ресторан – це який повинен бути холодильник-шафа.

  • Основним фактором вибору є контроль температури. Більшість холодильних вітрин забезпечують діапазон температур від охолодження до замерзання. У ресторані найчастіше використовують температуру від 2 до 8º C. Таким чином збільшується термін придатності, а продукти не висихають.

  • Розмір шафи залежить від наявного простору та кількості продуктів, які ви бажаєте або повинні розмістити. Електрична енергія, яку буде споживати обладнання, також залежить від розміру. На ринку можна знайти шафи з різним ступенем енергоефективності.

  • Для демонстрації та зберігання харчових продуктів у належному стані холодильник повинен легко чиститися. Таким чином, ви зможете запобігти накопиченню бактерій, що несе ризик. Нержавіюча сталь і скло зазвичай є найбільш стандартизованими матеріалами.

Складіть порівняльний перелік матеріалів, енергоспоживання, засобів очищення та обслуговування, гарантії, форм і способів оплати та інших характеристик різних моделей. Аспект дизайну також важливий, особливо коли шафа знаходиться на виду у ваших клієнтів.

Що покупцям важливо знати про холодильні столи

Холодильні столи – це обладнання, яке об’єднує корисну робочу поверхню та гарне рішення для зберігання їжі. Ці прилади зазвичай виготовлені зі сталевого сплаву. Столи доступні в різних розмірах і конструюються з металевими або скляними дверцями та додатковими шафами. Таким чином, вони призначені для задоволення будь-яких потреб.

Переваги холодильних столів:

  • дозволяють максимально ефективно використовувати простір;

  • економлять час і зусилля для приготування та зберігання страв;

  • дозволяють організувати постійне виробництво, без перерв;

  • гарантують безпечність харчових продуктів.

Крім того обладнання має високу енергоефективність.

Як обрати холодильний стіл для ресторану

При покупці обладнання треба звернути увагу на наступні характеристики.

  • Глибина. В асортименті є різні типи моделей залежно від їх глибини. Наприклад, стіл глибиною 60 см - закусочний, стіл глибиною 70 см - гастро, стіл глибиною 80 см - кондитерський.

  • Перед вибором промислового стола дуже важливо врахувати умови навколишнього середовища, а саме температуру і вологість у приміщенні.

  • Ізоляційні якості. Матеріал, який найчастіше ізолює професійне обладнання – це поліуретан. Від товщини й щільності утеплювача буде залежати ступінь ізоляції стола та його технічні властивості.

Холодні столи повинні дихати. Для цього вони мають решітки або отвори в листовому металі прямо під термостатом, через які внутрішній вентилятор втягує повітря з навколишнього середовища. Ці решітки або отвори завжди повинні бути вільними від перешкод, щоб процес охолодження відбувався з повною гарантією. Компанія «Торгоборуд» пропонує різноманітне холодильне обладнання: шафи, столи, морозилки шокової заморозки, фризери для морозива та інше.