Чи може подушка із синтетичним наповнювачем замінити традиційні натуральні моделі, до яких ми так звикли? Все частіше покупці консультуються щодо синтетичних подушок, усвідомлюючи їхні переваги, до того ж знайти подібні варіанти високої якості значно простіше, ніж пухові, наприклад. 

mrV3mY4N8qhOzdiTvaFdZmRgxO4kkyVs14JRbmOQhsat44MYTWDu9llHpsDIZTXKM5WOlZoLzI2KyTlWxAwdN90Duxce6W4WFRcSfMX39ZoDBhJbsl65-UuxYFHLtLpIZYtpWCSGPlP7nHtTzLRS98v7WgVbnaod5_4rzpuJQBuZMaL4xshpHZkGpg

Чудовий вибір сучасних подушок із різних цінових категорій є в магазині Територія Сну. За посиланням https://t-sna.com/catalog/podushky представлений повний асортимент виробів, які забезпечать комфортний та здоровий сон.

Види синтетичних наповнювачів

Попри широке розмаїття штучних матеріалів розібратися в них до снаги кожному. Якщо ви почали вивчати тему синтетичних наповнювачів, рекомендуємо детально ознайомитися з різновидами. Майже всі ці варіанти мають приблизно однакові властивості, проте відрізняються деталями, які можуть суттєво вплинути на ваш комфорт, зручність та навіть здоров’я. У магазині продавці завжди зроблять акцент на відмінностях кожної подушки. Однак вибрати товар через інтернет теж стало просто та швидко, адже отримати професійну консультацію можна навіть онлайн.

61g7h1pdS5ylGBxAswvoehFwiPhyAjAiDW4nQdTbh4AM3eweHFhE0-YZY1DU1WUsfTyaY-eXrjggiSmV-kMp7GlQQ_FlkmZP5ZRBuY7Mo3yxUh7-UTspfozP3vTulLgUdX99VjIIqNa9Fp1hVsk-WieO_QPemgjumYhla76nPgD-d_Vo-AO508_krg

Які синтетичні подушки краще? Ті, які підходять особисто вам! Це може бути найпростіша та найдешевша модель, яка забезпечує абсолютну зручність, має оптимальну висоту та щільність. Тож щоб розібратися, які подушки шукати, розповімо про найпопулярніші наповнювачі.

  1. Синтепон. Нетканий м’який матеріал, який складається з поліефірних волокон. Для покращення характеристик матеріалу деякі виробники додають до нього вовну чи латекс, наприклад. Така подушка буде слугувати приблизно від 2 до 4 років, залежно від догляду та експлуатації. З часом наповнювач може збиватися в грудки, особливо за умови частого прання.
  2. Холлофайбер. Складається зі скручених у пружинки синтетичних волокон. Пружний матеріал чудово тримає форму та об’єм, краще переносить прання, ніж синтепон. Тому термін придатності довший — від 5 до 7 років. Проте з часом пружність все ж втрачається, а волокна збиваються. До того ж подушки з холлофайбером доволі жорсткі.
  3. Штучний лебединий пух. Один з найкращих аналогів натурального матеріалу. Складається з легких, пухких поліефірних волокон. З мінусів варто зазначити, що цей наповнювач має поганий рівень гігроскопічності.

m1JFbXW-r6-YtW-mYAAIQTQmPj63qV0tcMj9AFh-PBJ-YQlyz3761n0NO1kfw4YQRSUdf7gLfUrmUibj0lfkhijScWYJWEGyYO4z5j9dqYHhk-K3cNI3ouo_DFHDfv3e9pMtjp9pxEQ9A-gPtOHJzPoyFHVe5pwa4JzPSM8ZhlTY1DtEbMvmkUEKnA

Щоб остаточно переконати вас вибрати подушки зі штучним наповнювачем, варто зазначити їхні переваги:

  • не викликають алергії;
  • пропускають повітря;
  • не вбирають запахи;
  • не містять токсичні речовини;
  • мають легку вагу.

Якщо правильно вибрати синтетичну подушку, ви отримаєте необхідний ортопедичний ефект, підтримку шиї у правильному положенні. Занадто м’які або жорсткі варіанти створять дискомфорт, що може погрожувати розладами сну, поганим самопочуттям та появою болю в шиї та плечах.

FhTYiMQngOuFDUyx3aT25v0DZ7rWv7KT1Qxvc8PiaFt2M5SoEJCu8NMom-xLuK_nwZTkydMUkb4xAUPNcSpaX-EqL3w3lLlWkfk0BEoTrLqzoX5XIM2QrY97I8uXFxMxZv_V_MhX8IPXfFsrURYCv8kaPmWZEa3WxNq2VmQ4Hhcd1yJDShSQtIoj6A

Як дбати про синтетичну подушку

Однією з найголовніших переваг моделей зі штучними наповнювачами є простота у догляді. Пухові подушки хоч і слугують довго, проте потребують регулярного очищення, провітрювання. Їх не можна прати самотужки, треба здавати в хімчистку чи у спеціальні пункти, де продувають пір’я. А ось синтетичні наповнювачі не створюють жодних подібних проблем. Такі подушки можна прати в пральній машинці вдома, вибираючи правильний режим. Щоб не нашкодити виробу треба чітко виконувати рекомендації виробника, які вказані на етикетці.

Зазвичай, синтепоновий наповнювач для подушки можна прати при температурі до 40 градусів. А ось із віджимання треба бути обережними, бо деякі види штучних наповнювачів сильно збиваються при великих обертах. Тому обов’язково вивчайте інформацію на бирках, щоб робити безпечну чистку для подушки.

Sl8QJZCjQxhPl4S89Ode_p7wspkX5zpsCx80qMzCMzuwxNOcQ8JH_lbDEERTV51RPktESFIPiNxDT55cFEgDKrLu5RnucVear1e4sf4o_qxkbnu3mke0tAVnLriZ9v8CjyjrgG8i9c2SszzMdtNsZvK1IaD-JG0PwUBzxyu72V7T4iRMj2wqooU1sg

Вибираємо якісну синтетичну подушку

Найкращим варіантом для покупки будь-якого товару для сну вважається спеціалізований магазин. Там ви зможете особисто протестувати обрані моделі подушок, перевірити якість виробу, порівняти різні наповнювачі між собою. Але в наш час так само легко зробити й інтернет-замовлення. В разі потреби ви можете отримати консультацію спеціаліста та придбати товар, не виходячи з дому.

На які характеристики треба звертати увагу, вибираючи нову синтетичну подушку:

  • форма — враховуйте розміри ліжка на наявної постільної білизни;
  • висота — орієнтована оптимальна висота виробу дорівнює довжині плеча;
  • щільність — зважайте на те, на якій поверхні вам зручно спати та у якій позі;
  • якість пошиву — рівні та міцні шви забезпечують довговічність та надійність виробу.

Тепер ви знаєте, як вибрати подушки для сну з поліефірного волокна. Залишилось обрати оптимальний тип наповнювача та врахувати всі наші поради. Теоретична підготовка до покупки — половина успіху, гарантія якісного та правильного вибору!