Як обрати сукню за кольоротипом: секрети стилістів

Вибір сукні за кольоротипом базується на тому, як певні кольори гармоніюють з вашою природною зовнішністю – тоном шкіри, кольором очей та волосся. Секрет полягає в тому, щоб вибрати відтінки, які підкреслюють вашу красу, не затьмарюючи її. Щоб знайти своє ідеальне плаття – визначте свій кольоротип та прислухайтеся до порад стилістів магазину MustHave.

Весна (світлі теплі відтінки)

Ознаки цього кольорового типу – світла шкіра з теплим відтінком, біляве або медове волосся, очі блакитні, смарагдові або світло-карі. Вам підійдуть м'які та теплі тони. Вибирайте легкі сукні в ніжних теплих тонах, які підкреслюють свіжість вашої зовнішності.

Літо (світлі холодні відтінки)

Якщо у вас світла шкіра з холодним підтоном, світле або попелясте волосся, блакитні або сірі очі - ви справжнє “літо”!

Вам підійдуть холодні і приглушені відтінки – пастельний синій, сірий, лавандовий, малиновий, м'ятний, ніжний рожевий.

Вам дуже пасуватимуть сукні в прохолодних відтінках синього, фіолетового, рожевого, які підкреслюють аристократичну ніжність.

Осінь (тепло і насиченість відтінків)

Кольоротип “осінь” – це тепла шкіра з золотистим підтоном, руда або каштанова шевелюра, коричневі, смарагдові або горіхові очі. Дівчатам з такою зовнішностю підходять насичені осінні кольори – бордовий, оливковий, темно-зелений, мідний, коричневий, гірчичний, червоний. Рекомендуємо купити сукню в глибоких теплих відтінках, що підкреслюють природну насиченість вашої зовнішності.

Зима (насиченість і холод тонів)

У жінок типу “зима” контрастна зовнішність – дуже світла або темна шкіра, чорні або темно-коричневі локони, карі, зелені або небесно-сині очі. Якою має бути сукня? Це яскраві та холодні тони – насичений синій, смарагдовий, чорний, чисто-білий, фуксія, пурпур. Обирайте сукні в яскравих або контрастних холодних тонах для драматичного та елегантного вигляду.

На що варто звернути увагу?

Щоб знайти ідеальне плаття будьте уважні і не поспішайте. Навіть у межах свого кольоротипу, приміряйте різні відтінки, щоб знайти ті, які найбільше вам пасують. Уникайте надто насичених або тьмяних кольорів, які можуть затінити вашу природну красу. Доповнюйте одяг прикрасами в правильних відтінках, щоб підтримати гармонійність образу.

Обрати сукню можна на сторінках каталогу https://musthave.ua/ua/catalog/plata. На сайті магазину можна купити і всі додаткові аксесуари – must have для справжньої леді. Тут на вас чекає ваша ідеальна сукня, ціна якої вам точно сподобається! Замовити одяг пропонуємо з доставкою всією Україною.